Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حبیب معصومی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مزاحمت های تلفنی یک از آسیب هایی که با پیگیری های صورت گرفته و همکاری دادستان این معضل کاهش یافته است.
وی اضافه کرد: از سال 94 با همکاری دادستان همدان شناسایی، قطع تلفن و تشکیل پرونده برای مزاحمان تلفنی در دستور کار قرار گرفته است.
وی بیان کرد: در یکی از پرونده های تشکیل شده یک فرد 250 نوبت با مرکز اورزانس تماس برقرار کرده بود که شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان عنوان کرد: برخی افراد پس از شناسایی عنوان می کنند که فرزند انها اقدام به این کار کرده در حالیکه باید به این افراد تاکید کرد که والدین مسئول کار فرزاندانشان هستند.
معصومی اضافه کرد: بیشتر افرادی که تلفن آنها بواسطه مزاحمت برای اورژانس قطع شده بود، ابراز پشیمانی کردند و با حضور در این مرکز تعهد دادند که این تخلف را تکرا نکنند.
وی یک از مشکلات فرا روی این حوزه را شکایت های نادرست از فعالان در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی همدان عنوان کرد.
وی توضیح داد: در حالیکه ماموریت های فوریت های پزشکی تعریف شده است، برخی افراد برای عزیمت به مطب پزشک نیز با شماره تلفن 115 تماس می گیرند و در صورت حضور نیافتن آمبولانس، اقدام به طرح شکایت می کنند.

***گلایه های اورژانس از رانندگان همدانی
رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان اضافه کرد: در حالیکه رانندگان با شنیدن صدای آژیر خودروی امدادی باید سریع راه را برای آنها باز کنند، ولی این فرهنگ در همدان ضعیف است.
دکتر معصومی افزود: برخی رانندگان در اقدامی تامل برانگیز اقدام به پارک خودرو در برابر ساختمان اورژانس می کنند و آمبولانس ها در مواقع ضروری امکان خروج از ساختمان را نمی یابند.
وی تاکید کرد: به طور حتم در صورت تماس شهروندی با دریافت فوریت های پزشکی و نبود امکان امداد رسانی به دلایل یاد شده، راننده متخلف باید پاسخگوی تبعات آن باشد.
وی اضافه کرد: حضور دیر هنگام در محل حادثه در موراد معدودی و هنگام پیک ماموریت ها رخ می دهد که در شکایت از اورژانس با توجه به ضبط مکالمات موضوع با دقت بررسی می شود.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان گفت: برخی از افرادی که با 115 تماس برقرار می کنند پس از حضور تیم اورژانس در محل، به علل واهی اقدام به ضرب و شتم همکاران و آسیب زدن به آمبولانس می کنند.
دکتر معصومی افزود: چنانچه شهروندان نسبت به عملکرد اورژانس گلایه دارند نباید در حرکتی غیراخلاقی اقدام به ضرب و شتم وی کنند بلکه باید از مراجع مسئول موضوع را پیگیری کنند.
وی اضافه کرد: برخی شهروندان علت بروز تنش را حضور دیر هنگام آمبولانس عنوان کردند اما پس از بررسی های صورت گرفته مشخص شد که کد عملیاتی در کمتر از چهار دقیقه در محل حاضر شده است.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان با بیان اینکه در مرتبه سازی ها مواردی وجود دارد که استانداردهای امدادی در آن پیش بینی نمی شود، افزود: در مواردی همچون پیش بینی نکردن آسانسورهای استاندارد برای حمل بیمار با برانکارد، تیم های امدادی چگونه فردی را که در طبقه یازدهم یک ساختمان دچار مشکل شده است را به داخل آمبولانس منتقل کنند؟
وی افزود: اگر برای یک تیم پزشکی در روز چهار ماموریت با این روش پیش بیاید، آیا نیروی امدادی توان آن را دارد که 11 طبقه بیمار را با برانکارد به بیرون از ساختمان هدایت کند؟ آن وقت می توان انتظار داشت امدادگری که برخی افراد با وی برخورد خلاف عرف می کنند با مهربانی و محبت هم برخورد کند؟
رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان تاکید کرد: شاید یک نیروی امدادی جوان توان این کار را برای یک نوبت داشته باشد ولی نمی توان از یک نیرو که قرار است 30 سال کار امدادی انجام دهد چنین انتظاری داشت.
معصومی تاکید کرد: باید پدهایی بر روی ساختمان ها یا مکان های خاص برای بالگرد در مواقع اضطراری پیش بینی شود تا در صورت بروز زلزله و مسدود شدن راه ها بتوان در محل حادثه حضور یافته و مصدومان را به مراکز درمانی منتقل کرد.
وی گفت: نشست مدیران شهرستانی هر فصل در یک شهرستان با هدف بررسی برنامه ها و دستور العمل ها برگزار می شود و به دنبال این نشست ها 2 نوبت تمامی تجهیزات اورژانس کالیبره و رصد شدند.


*** 14پایگاه امدادی در همدان راه اندازی می شود
رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان افزود: برنامه های محوری این مرکز در برنامه ششم توسعه شامل نوسازی ناوگان آمبولانس و اضافه کردن 14 پایگاه امدادی به پایگاه های موجود است که قرار است سالانه یک تا سه پایگاه راه اندازی شود.
دکتر معصومی اضافه کرد: برخی از مراکز اورژانس در مکان های استیجاری، ساختمان های فرسوده و کانکس هستند که درصدد احداث ساختمان برای رفع این مشکل هستیم.
وی با بیان اینکه امسال اتوماسیون 115 در همدان راه اندازی می شود، بیان کرد: به منظور مکان یابی آمبولانس ها، از ماه آینده کدهای عملیاتی به جی.پی.اس مجهز می شوند و همچنین طبق برنامه قرار است سالانه 100 دستگاه بی سیم در اختیار اورژانس قرار گیرد.
رئیس مرکز فوریت های پزشکی همدان اظهار کرد: دومین اتوبوس آمبولانس به زودی در اختیار اورژانس قرار می گیرد و قرار است این وسیله نقلیه در ملایر مورد استفاده قرار گیرد.
دکتر معصومی یادآوری کرد: پایگاه های اورژانس همدان مجهز به موتور برق، تانکر آب، سوخت جایگزین و سیستم ارتباطات و تلفن جایگزین هستند تا در مواقع بحرانی خدمات رسانی تعطیل نشود.
وی درباره ضرورت اورژانس موتوری نیز گفت: با توجه به بافت فرسوده، وجود معابر کم عرض، نبود امکان تردد در مکان های شلوغ و پرترافیک می توان از این وسسیله نقلیه برای سریع تر رسیدن به محل حادثه استفاده کرد.
ماهانه سه هزار و 500 تا چهارهزار ماموریت شهری و جاده ای توسط مرکز فوریت های پزشکی همدان انجام می شود که 80 درصد ماموریت های غیر ترافیکی و 20 درصد ماموریت ها مربوط به سوانح و تصادفات است.
7526/2090
خبرنگار: علیرضا جهانگیری** انتشار دهنده: سعید زارع کندجانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر بر اثر واژگونی خودروی سواری در محور نیشابور- کاشمر مصدوم شدند

به گزارش قدس خراسان، حمید حسینی اظهار کرد:  این حادثه ساعت ۱۰ و ۳۲ دقیقه صبح امروز رخ داد و برای امدادرسانی به مصدومان ۲ دستگاه آمبولانس از پایگاه عطائیه و عشق آباد اورژانس نیشابور به صحنه حادثه اعزام شدند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور ادامه داد: پس از حضور کارشناسان فوریت‌های پزشکی در صحنه حادثه و در تریاژ اولیه، تعداد مصدومان این حادثه هفت نفر ارزیابی شد که اقدامات پیش بیمارستانی برای تمامی مصدومان این حادثه انجام شد که ۲ مصدوم در محل به صورت سرپایی درمان و پنج مصدوم دیگر با آمبولانس به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شدند.

وی گفت: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، رعایت سرعت مطمئنه و حفظ فاصله طولی مناسب در حین رانندگی به ویژه در شرایط آب و هوایی نامناسب توصیه می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۷ نفر بر اثر واژگونی خودروی سواری در محور نیشابور- کاشمر مصدوم شدند
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • تصادف خودروهای سواری پراید و تارا با ۵ مصدوم و ۲ فوتی
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • واژگونی تیبا در محور مورچه خورت با ۵ فوتی و مصدوم
  • تصادف مینی‌بوس و لیفان در اتوبان آزادگان ۱۵ مصدوم داشت
  • مصدومیت ۵ نفر در پی واژگونی ۲۰۶
  • واژگونی کوئیک در جاده بهاباد-یزد ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • واژگونی کوئیک در جاده مهاباد - یزد ۶ مصدوم برجای گذاشت
  • تصادف ۲ خودرو در آزادراه امیرکبیر با ۷ فوتی و مصدوم