Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه استان همدان از نظر دارو و تجهیزات کمبودی برای مبارزه با کرونا ندارد، گفت: مراکز 16 ساعته و ساعت کار مراکز جامع سلامت برای مقابله با کرونا و همچنین تخت های بیمارستانی برای خدمت رسانی بهتر به مردم افزایش یافته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، روز گذشته 23 فروردین 1400، پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان اورژانس کشور در سفره یک روزه خود به همدان روند ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و فوریت های پزشکی در موج چهارم شیوع بیماری کرونا در این استان بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در حاشیه این سفر و در بازدید از بخش های مختلف بیمارستان شهید سلیمانی تویسرکان و دیدار با بیماران بستری در بخش های کرونا، با قدردانی از زحمات شبانه روزی نیروهای اورژانس و کادر درمان این استان؛ گفت: وضعیت خدمت رسانی به بیماران کووید_19 با توجه به شروع موج چهارم این بیماری مطلوب است.

وی از برنامه ریزی دقیق دانشگاه علوم پزشکی همدان در مواجه با موج چهارم خبر داد و اظهار کرد: در این استان رعایت دستورالعمل های بهداشتی، افزایش مراکز 16 ساعته و ساعت کار مراکز جامع سلامت برنامه ریزی شده و کادر درمانی فعالیت خود در خدمت رسانی به مردم را با جدیت دنبال می کنند.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: با وجود آن که بیش از یک سال از شیوع کرونا ویروس می گذرد، اما کادر درمانی و بهداشتی همچنان با روحیه بالا، خوب و کامل به مردم خدمت رسانی می کنند.

کولیوند همچنین با بیان اینکه در بازدید انجام شده مشخص شد که استان همدان از نظر دارو و تجهیزات کمبودی ندارد، عنوان کرد: خوشبختانه در اجرای طرح های توسعه کارهای مناسبی انجام شده و حتی تخت های بیمارستانی برای مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا افزایش یافته است.

به گزارش عصر همدان؛ رئیس سازمان اورژانس کشور در سفر یک روزه خود به استان همدان از بیمارستان شهید قدوسی شهرستان نهاوند و بیمارستان امام حسین شهرستان ملایر ملایر نیز بازدید کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس سازمان اورژانس کشور استان همدان خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۱۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی افزود: سازمان بیمه سلامت برای بیماران خاص نیازمند تجهیزات حرکتی، تا سقف ۲۵ میلیون تومان از محل صندوق بیماران خاص برای تهیه دست و پای کربنی پرداخت می‌کند.

وی ادامه داد: برای سایر افرادی که در سوانح و تصادفات دچار قطع عضو می‌شوند سهم هر دستگاه تقسیم شده و توافقاتی با محوریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته که بر اساس ابلاغ این معاونت سهم بیمه سلامت ۳۰ درصد و سهم سازمان بهزیستی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است که ما منتظر اجرایی شدن این مصوبه در سال جاری هستیم.

ناصحی گفت: قرار است سازمان بهزیستی متولی این امر باشد تا دست و پای کربنی که در شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شدند بر اساس این مصوبه مورد حمایت قرار گیرند.

کد خبر 6095069 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تلاش ٢ ساعته نجاتگران هلال احمر برای دسترسی به مصدوم دارای عارضه قلبی در ارتفاعات شیوه بیرو اشنویه
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • انجام چهار عملیات مردم یاری توسط بالگرد‌های پایگاه هوانیروز
  • انجام ۴ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • آغاز ساخت مرکز جامع خدمات سلامت روستای خطایان